Sjabloon:Infobox Koerier

Uit spider
Ga naar:navigatie, zoeken

Kopij voor de Koerier:

De inhoud van de SPIder Koerier wordt verzorgd door het SPIder-netwerk. Dat betekent dat de redactie met plezier artikelen ontvangt voor publicatie. Goede ideeën om op andere wijze zinvolle inhoud te geven aan de Koerier zijn welkom: een speciale reeks van artikelen rondom een bepaald thema, een discussie via de Koerier in de vorm van meningen en opinies of een column. Je kunt je bijdrage mailen aan de eindredactie.

Evenementen:

De Koerier publiceert een agenda met de data van evenementen die van belang kunnen zijn voor haar lezers. Relevante en niet-commerciële activiteiten kunnen worden aangemeld via de eindredactie. Voor aankondigingen van commerciële activiteiten brengen we 100 Euro in rekening. Het SPIder-bestuur behoudt zich het recht om hierin keuzes te maken.

Adverteren in de Koerier:

De SPIder Koerier verschijnt minimaal 4x per jaar en wordt gratis gedistribueerd onder de SPIder-leden. Adverteren in de SPIder Koerier is mogelijk, een halve pagina kost 500 Euro. Voor meer informatie kun je je wenden tot het SPIder secretariaat.