Hoofdpagina

Uit spider

Ga naar: navigatie, zoeken
Welkom bij SPIder

SPIder is een Nederlands netwerk van IT-professionals waarin kennis en ervaringen gedeeld worden op het gebied van software­ontwikkelmethodieken, processen en modellen, (software)­procesverbetering (SPI), kwaliteit, kwaliteitsboring (QA), ontwerp en test, metrieken, projectmanagement, mens en organisatie, en invoeringstrategieën en verandermanagement. De missie in brede zin is: “Nederlandse software professionals samen brengen om te leren, inspireren en innoveren”.

SPIder is een non-profit organisatie, in de vorm van een stichting. De SPIder events worden mede mogelijk gemaakt door event sponsers (hosting het event).

Meer informatie over SPIder is gegeven op de pagina's Missie, Visie en Strategie , Algemene informatie over SPIder , en Huidig SPIder bestuur .

Deze wiki-based website is een interactief kennisplatform waaraan iedereen kan bijdragen. Neem svp contact op met de web-master indien u interesse heeft.

Nieuws


De TechWatch / Bits&Chips organisatie is de trekker van deze software conferentie, diverse bedrijven, instellingen en vakverenigingen worden betrokken. Behalve 2 key note sprekers uit de Automotive wereld, zijn er 16 hoog-niveau presentaties. SPIder zal 1 presentatie verzorgen: Trends in software engineering: looking 50 years back and 10 years ahead. met de focus op architecturen, concepten en sofwware profielen voor IoT, App, Cloud-computing, Big Data oplossingen.
  • Najaar 2016: Hoe een kwaliteitsysteem opzetten
De do's and don'ts van opzet van een QMS worden uit de doeken gedaan door enkele experts. Hierbij speelt de regelgeving ook een belangrijke rol in. Datum nog niet bekend.

Neem s.v.p. contact op indien u ideeën heeft voor onderwerpen, sprekers!

Portals
Portal:SPIder sessies Portal:Donateurs en leden Portal:Links
Archief
Portal:SPIder Koerier Portal:Werkgroepen Portal:Conferentie
Contact
Email naar SPIder Bank Rekening nr 7775804 t.n.v. Stichting SPIder Twitter logo SPIder on Twitter LinkedIn logo SPIder on LinkedIn
Persoonlijke instellingen
Naamruimten
Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen