Hoofdpagina

Uit spider

Ga naar: navigatie, zoeken
Welkom bij SPIder

SPIder is een Nederlands netwerk van IT-professionals waarin kennis en ervaringen gedeeld worden op het gebied van software­ontwikkelmethodieken, processen en modellen, (software)­procesverbetering (SPI), kwaliteit, kwaliteitsboring (QA), ontwerp en test, metrieken, projectmanagement, mens en organisatie, en invoeringstrategieën en verandermanagement. De missie in brede zin is: “Nederlandse software professionals samen brengen om te leren, inspireren en innoveren”.

SPIder is een non-profit organisatie, in de vorm van een stichting. De SPIder events worden mede mogelijk gemaakt door event sponsers (hosting het event).

Meer informatie over SPIder is gegeven op de pagina's Missie, Visie en Strategie , Algemene informatie over SPIder , en Huidig SPIder bestuur .

Deze wiki-based website is een interactief kennisplatform waaraan iedereen kan bijdragen. Neem svp contact op met de web-master indien u interesse heeft.

Nieuws: geplande sessies en recent gehouden bijeenkomsten
  • voorjaar 2017: Hoe een kwaliteitsysteem opzetten
De do's and don'ts van opzet van een QMS worden uit de doeken gedaan door enkele experts. Hierbij speelt de regelgeving ook een belangrijke rol in. Datum nog niet bekend.
  • 2017: SPIder 20 jaar!!
Het bestuur bekijkt momenteel naar de mogelijkheden om dit te vieren.
  • Testdag 18 november 2016 in Amsterdam
Voor de 22e keer is deze test conferentie georganiseerd. Het is heel goed verlopen met een opkomst van meer dan 200 mensen. Meer informatie en opgave via http://www.testdag.nl. Op page Sessie-2016-10-18 staat een samenvatting van de presentaties en sprekers en enkele artikelen.
  • 2016+2015: Deelname aan de Software Engineering Conferenties - High Tech Campus Eindhoven
Zie hiervoor .....
  • okt 2015: Middagsessie over Personeelsmanagement op de UvA te Amsterdam
Zie hiervoor .....
Portals
Portal:SPIder sessies Portal:Donateurs en leden Portal:Links
Archief
Portal:SPIder Koerier Portal:Werkgroepen Portal:Conferentie
Contact
Email naar SPIder Bank Rekening nr 7775804 t.n.v. Stichting SPIder Twitter logo SPIder on Twitter LinkedIn logo SPIder on LinkedIn
Persoonlijke instellingen
Naamruimten
Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen